luni, 28 februarie 2011

Club Mojo


Club Mojo este fostul club Backstage, pentru cei ce stiu unde era (pe Gabroveni, zona Lipscani). Este un club de muzica live (la subsol canta formatii, vor concerta si Proconsul pe 10 martie, la etaj e karaoke vineri seara) si pot spune ca destul de bunicel. In ultimele 2 luni am fost de vreo 4 ori acolo.

Au o formatie rezidenta care canta bine, muzica anii 80, anii 90, in special pop-rockuri, dar si hituri recente (cum ar fi Kings of Leon - Sex on Fire); nu fac vreun numar virtuos la chitara, dar nici nu e nevoie. Din punctul meu de vedere sunt comparabili cu Formatia nr 13 (pe vremea cand cantau in Music Club, acum nu i-am mai auzit, parca erau in Spice) sau Marfar.

Clubul e mai tot timpul plin, neaparat sa va faceti rezervare de masa. Rezervarea nu costa nimic, dar e consumatie minima de 30 ron de persoana; adevarul e ca nu te intreaba nimeni niciodata cat ai consumat sau sa iti spuna ca mai trebuie sa platesti o bere ca sa iti faci baremul. Intrare e vreo 10 - 15 ron parca.O bere e 9 ron.

Fumul de tigare e bine controlat, nu iti lacrimeaza ochii dupa jumatate de ora :)

Motto-ul lor de pe site este "This is what we are - Real people in a real place listening to real music". Este in cea mai mare parte adevarat. Il recomand tuturor, in special celor atrasi de cluburi de muzica live.

Site: Mojo Club

Va las cu u Sex on Fire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu